Voor informatie of het maken van een afspraak;

0294-772777/ 06-14303732 of info@alverodak.nl

De beste kijk op uw daken

Like Alvero Dakdekkers op Facebook

HOME   ONZE DIENSTEN   RECENTE PROJECTEN   REFERENTIES   CONTACT     

ALVERO DAKDEKKERS; DE BESTE KIJK OP UW DAKEN.

(Amsterdam, van Baerlestraat  met uitzicht op het Museumplein)

 

Alvero Dakdekkers is de specialist op het gebied van uw daken. U kunt bij ons terecht voor o.a:  bitumen daken - pannendaken - shinglesdaken - leien daken - dakisolatie - dakreparatie - lood, zink en koperwerken - dakterrassen - complete renovaties.

 

 

Lekkage

Bij lekkage zullen wij altijd zo snel mogelijk bij u langs komen om verdere schade te voorkomen.  Het zoeken naar lekkage vraagt de nodige expertise. Een vakkundig dakdekker zal niet alleen op de plek van de lekkage inspecteren naar de oorzaak, maar controleert het gehele dak.

Water vindt zijn weg door de lagen dakbedekking en isolatie en de werkelijke oorzaak van de lekkage kan zich soms op een andere locatie op het dak bevinden dan de plaats waar het water schade geeft. Indien mogelijk creëren wij meteen een definitieve oplossing om de oorzaak van de lekkage te verhelpen. Soms blijkt echter dat het dak in dusdanig slechte staat is dat het beter is om het dak te renoveren.. In zo’n geval zullen wij een offerte voor u maken. Uiteraard zullen wij u niet met de lekkage laten zitten en zullen een noodvoorziening creëren die verdere schade zal voorkomen.

 

Alvero werkt samen met gerenommeerde vakmensen, in geval van restschade na lekkage kunnen zij u met hen in contact brengen.

Wat kunt u van Alvero Dakdekkers verwachten?

Wanneer u een offerte aanvraagt zal er met u een afspraak gemaakt worden om de bestaande situatie te bekijken en te beoordelen. Aan de hand van deze bevindingen en uw wensen ontvangt u een offerte. Bent u akkoord met deze offerte dan plannen wij u in. De definitieve dag dat we bij u starten kan soms een dag verschillen, wij zijn afhankelijk van het weer, een dak strippen in de regen is geen goede start, hierover houden wij met u contact.

 

Mochten er vergunningen nodig zijn voor uw werkzaamheden dan zal Alvero u daarover informeren.

 

U krijgt op de door ons gedane werkzaamheden altijd 10 jaar garantie.

De levensduur van een bitumen dak is gemiddeld 20 tot 25 jaar.  

Voor een pannendak staat een gemiddelde levensduur van 50-60 jaar.

Voor een leien dak kunt u rekenen op een levensduur

van tenminste 100 jaar.

Om lekkage te voorkomen is het raadzaam uw dak tijdig door

een dakdekker te laten inspecteren.

Direct contact opnemen

of offerte aanvragen

Leien daken

Bitumen daken

Loodwerk

Zinkwerk

Pannendaken

Dakisolatie

Hemelwaterafvoeren

Dakterrassen

© tsproductions info@alverodak.nl